Cutie de lemn – veioză ”Play” cu bec LED

ca sa nu ne sfadim, te anunt ca nu avem in stoc acest produs. adica il avem, da mai trebe lacuit si montat. s-au vandut toate. si zic asta nu ca sa ma laud ci doar ca sa te anunt ca livram in 7 zile.
Ăsta e un produs pe care mi l-am dorit eu, personal. De mult. Și m-am hărnicit într-o zi și am făcut 2. Pe care mi le-au luat niște prieteni. Am mai făcut 2. Am rămas fără ele. Apoi am făcut 4, 2 le-am pus la noi în oficiu, la hala, una am dus-o acasă și una am dat-o unui prieten. Nu a fost destinat, inițial, vânzării. Dar am avut atât de multe cereri încât am hotărât să îl punem in magazin.

Este o cutie din lemn masiv, de molid, băițuită și lăcuită, are un bec de 10W cu LED Philips. Becul are o lumină caldă, ca să fie odihnitoare și plăcută. Are un sistem de prindere cu un șurub pe capacul din spate. Capac pe care l-am gândit să fie demontabil. Asta în caz că vreți să schimbați becul.

Are 5 m de cablu. 5 metri, ca să poți să o lași (pe ea, pe cutie) oriunde prin casă. Urăsc veiozele care au cablu de 1,8 metri. Adică majoritatea…

Am folosit doar componente premium. Adică nu ne-am zgârcit (că nu-s genu…) și nu am folosit chinezisme ieftine. Am lăsat una să meargă 10 zile încontinuu. Fiind cu LED, nu se încălzește, deci teoretic nu e nici un pericol. Totuși. Nu vă recomand să le lăsați nesupravegheate.

Mie mi-e tare dragă. Cred că ți-ai dat seama :))

95,00 lei

Cutie de lemn – veioză ”Play” cu bec LED

dimensiuni 370 x 230 x 90 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie de lemn – veioză ”Play” cu bec LED”