Tricou de damă #farapenali (fără penali) ,

Fără Penali. sau mai pe domnește #farapenali.

Susținem ideea. Din tot sufletul.

Dar :))

Fix cum era pe vremuri când dădea Uniunea Europeană bani pentru ceva, exact așa și noi.  Știi? Textul ăla cu ”nu reprezintă, neapărat și poziția Uniunii Europene, bla bla bla…” Adică faptul că vindem tricoul ăsta nu ne face neapărat USR-iști. Sau Soroș-iști. Adică suntem în aceeași direcție, dar am hotărât să ne mai vedem și cu alte formațiuni politice :)))

Dar, repet în direcția asta. Categoric  fără penali!

Și ca să nu existe dubii, am listat acest tricou cu acordul cetățenilor care se ocupă de mișcare. O parte din profit se duce la ei. Nu ne îmbogățim comercializând chestii de genul.

varianta pentru masculi e aici    tre sa dai un click… :)))

49,00 lei

Golește

Tricoul e făcut din bumbăcel lejer, rezistent și comod. 99,99% bumbac. N-are cusături pe laterale. Că nu dau bine la impresia artistică. Are un pic de elastan, chestie care presupunem că e ceva elastic și sintetic (sigur găsiți pe Wikipedia) care face să nu se lărgească tricoul la gâtuț. Pentru că dacă se lărgește o să aibă impresia cetățenii că ați fumat ceva. Din câte știm noi, nu s-au folosit copii, animale sau alte chestii care nu dau bine pe facebook în procesul de producție.

culoare

Marime

, , , ,

Alege un miros pentru textilă!

, ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tricou de damă #farapenali (fără penali)”

S-ar putea să-ți placă și…