Tricou suveran ,

Suveranii sunt o asociație de cetățeni care luptă împotriva statului totalitar și asupritor…

Eh… căcat… sunt niște nebuni de care ne râdem cu poftă. Deși ideea nu-i foarte rea… :)))

da, oricum, ne râdem masiv!

49,00 lei

Golește

Tricoul e făcut din bumbăcel lejer, rezistent și comod. 99,99% bumbac. N-are cusături pe laterale. Că nu dau bine la impresia artistică. Are un pic de elastan, chestie care presupunem că e ceva elastic și sintetic (sigur găsiți pe Wikipedia) care face să nu se lărgească tricoul la gâtuț. Pentru că dacă se lărgește o să aibă impresia cetățenii că ați fumat ceva. Din câte știm noi, nu s-au folosit copii, animale sau alte chestii care nu dau bine pe facebook în procesul de producție.

culoare

Marime

, , , ,

Alege un miros pentru textilă!

, , , , , , , , , ,

Recenzii

 1. Sergiu

  Bună ziua,

  Vorbesc în numele șerifilor care au insistat pentru aducerea acestui produs în magazinul AdCadou. Pe lângă calitatea materialului, cu care deja ne-a obișnuit AdCadou, imprimeul de mare rezistență cu un coloristic viu-suveranist, acest tricou mai vine și cu alte beneficii.

  De îndată ce îl îmbraci, ai să simți la propriu că devi propriul tău stăpân. Suveranul vieții tale, cum ar veni. Și nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. Încercați!

  Luați-vă tricoul pe voi și mergeți la un seminar de-ăla de dezvoltare personală. Instant, când o să înceapă să vorbească antrenorul de vieți, o să simțiți că nu are nimic de spus la adresa voastră. Că dețineți deja toate răspunsurile. Și că sunteți suveran pe viața voastră. Nu mai spun că, atunci când o să pășiți pe stradă îmbrăcați cu acest tricou, o să întoarceți sute de priviri. Invidie! Admirație! Wow-ing!

  Practic, vă veți simți ca și cum ați fi fost născuți a doua oară. Vii și fără contract. Veți simți instant cum sunteți vindecați la corp, la minte și la suflet.

  Îmbrăcați cu aceste tricouri nu veți mai putea fi atacat de nici o flacără violet, unde psihotronice, unde gama, unde mergi sau unde-ai fost. Și veți fi apărat împotriva atacurilor neurocibernetice ale reptilienilor. Sau a altor ființe celeste rău voitoare.

  Notă scurtă totuși. Pentru bărbații căsătoriți, nu funcționează decât dacă luați unul și pentru doamna/soția/nevasta/consoarta. Se știe de mult că în familia tradiționalistă românească există doi suverani. Un suveran și-o suverancă… ăsta, suverană. Așadar. Pentru o suverană fericită, și mâncare caldă pe următorii 12 ani și 4 luni, cumpărați două.

  Cam atât pentru moment. Sper că v-am convins. Acest produs este de nota 10!

  10 și-un pic! Spre 11.

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…