Cart 0

Agentul sau curierul este ales de noi. Dacă tăte planetele formează o figură regulată + ai noroc = primești coletul în 24-48 de ore lucrătoare de la momentul plății (momentul plății e minutul la care intră banii în contul nostru). Deci, dacă de exemplu ai plasat o comandă joi noaptea, aceasta se procesează vineri și luni se livrează către tine (în situația în care este un model de imagine care trebuie printat și lăsat la uscat 24 de ore). Dacă comanda este cu o grafică simplă, gen text, fără imagini și dacă aceasta s-a făcut până la orele 15 cel târziu, atunci aceasta se livrează în aceeași zi.

Dacă planetele îs puțin câș (ÎNTR-O PARTE- regionalism ardelenesc) și tu locuiești într-o zonă unde nu există curieri (urgent cargus) trimitem coletul la fel de repede dar tu îl vei primi în 3-5 zile (n-am pus ore aici că erau niște numere foarte mari). Adică, în traducere liberă trimitem coletul cu Poșta Română, care funcționează după alte legi ale fizicii, necunoscute nouă.

Produsele sunt ambalate cum am crezut  noi  că e mai bine. Dacă coletul/plicul e deteriorat rupt, spart, găurit, înjunghiat, împușcat, violat,  te rugăm să refuzi livrarea. Pentru că după ce semnezi de primire, e foarte greu să mai tragem la răspundere firma de curierat pentru întâmplare. Nu-ți face griji. Tu îți vei primi produsul, fără probleme sau banii dacă te-ai răzgândit…