Cart 0

Plățile se fac exclusiv în avans, prin card, op sau paypal. E  mai simplu și mai ieftin așa.

Da, știu că e puțin peste mână să plătești în avans un produs. Dar trebuie să ai încredere în noi și nu vei fi dezamăgit. Promit!

Plățile prin card te direcționează către MobilPay, un site de plăți online, care ne ține și nouă evidența încasărilor, nu care cumva să rateze un comision în urma muncii noastre… Adică, MobilPay este intermediarul între tine și noi și se asigură că banii nu se pierd undeva pe drumul…din online…

Plata prin bancă. Tu faci comanda pe site, agresezi bifa pe care scrie ”plată prin bancă” și instantaneu primești un mail cu „efectuează transferul bancar direct în contul nostru”. Folosește numărul comenzi ca referință de plată. Comandă nu va fi expediată până nu vom avea confirmarea transmiterii fondurilor în contul nostru.. Plătești prin bancă (dooh) suma și gata. Ca să simplificăm lucrurile ar fi fain să ne trimiți o copie sau o poză făcută cu telefonul după ordinul de plată. Noi ne apucăm de muncă (așa zicem noi când facem tricouri) imediat după ce bănuții au intrat în contul nostru.

La fel stă treaba și cu plata PayPal. Din contul tău de PayPal, prin site-ul celor de la PayPal ne intră bănuții în contul nostru, făcut, evident, tot la PayPal…Și uite așa am făcut un exercițiu de dicție, fără să repetăm de prea multe ori PayPal… :))) e cea mai rapidă și simplă metodă de plată pe care am găsit-o noi.