Hanorac Dischetă anii ’80

Dacă faci parte din generația Z, nu știi ce-i chestia aia de pe textilă. E iconița de la ”save”. Dacă ziceam că e icoana pentru ”Salvare” ieșea mult mai rău. În fine. Aia e bunica storage-ului portabil de pe planetă. Nu e mama, că mama era altă discketă (așa se numește) una mai mare și mai mică (faină exprimare!!!) ca și capacitate. Disketa asta din imaginea de mai sus avea 1,44 Mb. Era maximul tehnologiei portabile. Ever. Până au apărut CD-urile. Care-s altă chestie dispărută de pe fața pământului… Dar, să ne întoarcem la discuție pentru că vreau să înțelegi cât de drăguț era: primul meu Windows pe care l-am cumpărat era pe 10 diskete. Și Photoshopul era pe 24. Era o bucurie să instalezi câte un program. Se mai bloca ușița (avea ușită!!!!) se mai murdăreau discurile magnetice… Se mai strica câte un disk și trebuia să le mai scrii odată, la altcineva care avea computer… Plus că viteza era, de nedescris… Îți trebuiau 5 minute să descarci o poză porno… Da. era și atunci… O veselie.

Da, așa la nivel sentimental, io zic că disketa n-ar trebui uitată… Dimpotrivă… :)) hai că te las, poate vrei să cumperi ceva din magazinul nostru și eu te țin la povești… Pa.

89,00 lei

Golește

Hanoracul sau HAN – O – RAC – UL cum ne place nouă să-l numim, aici, în laboratoarele unde se nasc cele mai inovative cadouri de pe planetă, este o textilă de înaltă calitate.  O combinație perfectă de bumbac elastic ca un caș cu poliester rigid ca o șină de cale ferată. Rezultă astfel acest material, moale la atingere, plăcut la vedere, absolut nescămoșabil, dar rezistent la frecare (știu, și noi zămbim…) și la pete. Noi am testat cafea, vin și pizza. Adică chestiile pe care le avem în fiecare zi la birou. Dar voi,  puteți să încercați și alte chestii, și să ne spuneți cum se comportă materialul. Foc, chetchup. motorină, zeamă de zmeură etc… Scrieți-ne! Nu ne interesează, după ce l-ați plătit puteți să faceți ce vreți voi cu buleandra (textila…). Dar pentru că ne obligă șefii să ne comportăm frumos cu clienții, suntem obligați să citim tot ce scrieți…

Materialul are 270 de grame. Da. O informație crucială… Gluga e din JERSEU.

JERSÉU ~uri n. 1) Țesătură elastică, tricotată din lână, bumbac sau mătase, folosită la confecționarea obiectelor de îmbrăcăminte; tricot.

și e galbenă. Asta pentru că așa au votat cei 8 oameni care au răspuns chestionarului de pe pagina noastră de facebook. Și pentru că ne-am gândit că dacă ești orb de beat și leșini în zăpadă, șansele să te găsească cineva cresc exponențial datorită acestui detaliu. GALBEN!

Are șnur și buzunar, dar cred că v-ați dat seama din poze. Dacă nu v-ați dat seama, are șnur și buzunar tip cangur… Practic nu aveți nici un motiv să nu-l cumpărați. În afară de faptul că nu aveți bani. Mno…

culoare

Marime

Alege un miros pentru textilă!

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hanorac Dischetă anii ’80”